Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nočná dráma na R1! VIDEO Autobus zhorel do tla, obrovská škoda

Na R1 zhorel autobus. Zobraziť galériu (4)
Na R1 zhorel autobus. (Zdroj: KR PZ v Trnave)

TRNAVA - V noci na štvrtok horel na rýchlostnej ceste R1 v smere z Trnavy do Nitry autobus. Požiar bol ohlásený krátko pred jednou hodinou. Z vozidla, v ktorom sa našťastie v čase, keď ho zasiahli plamene, nenachádzali cestujúci, zostal len vrak.

Po príchode hasičov bol, ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Júlia Kedrová, požiar autobusu v tretej fáze horenia.

Požiar autobusu.

"Autobus bol odstavený na krajnici vozovky a vodič sa nachádzal mimo vozidla bez zranenia. Hasiči na lokalizáciu a likvidáciu nasadili tri útočné prúdy za súčasného ochladzovania autobusu a vymedzenia priestoru miesta zásahu," informovala.

Nočná dráma na R1!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Príčinou vzniku požiaru bola prevádzkovo-technická porucha dopravného prostriedku. Následkom požiaru vznikla spoločnosti priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 67.000 eur. Počas zásahu bola rýchlostná cesta R1 uzavretá. 

"Z dôvodu odstraňovania vozidla z komunikácie došlo v doobedných hodinách opäť k uzatvoreniu rýchlostnej cesty v oboch jazdných pruhoch," dodala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Nočná dráma na R1!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Na parkovisku na Donovaloch horelo osobné auto

Na parkovisku vedľa štátnej cesty na Donovaloch v ranných hodinách horelo osobné motorové vozidlo. Požiar do príchodu príslušníkov HaZZ uhasil vodič okoloidúceho vozidla pomocou práškového hasiaceho prístroja. "Podľa zisťovateľa príčin požiaru udalosť vznikla pre technickú chybu na vozidle,“ informoval Milan Hrudka z Krajského riaditeľstva HaZZ v Banskej Bystrici s tým, že spôsobenú škodu musia ešte vyčísliť.

Viac o téme: PožiarAutobusNitraTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu