Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Medzinárodne hľadaný zločinec môže byť na Slovensku: Pátranie po členovi bankomatovej mafie

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

SLOVENSKO - Hrozí mu niekoľkoročné väzenie, vydali na neho európsky aj medzinárodný zatýkací rozkaz. Tridsaťsedemročný Marek Danihel sa mal dopustiť viacerých krádeží bankomatov na území Slovenska. Je otázne, či sa tu stále nachádza. Polícia sa však obracia na verejnosť.

Hľadaný člen bankomatovej mafie má na rováši státisícové škody. Ako upresnila polícia, približne 344-tisíc eur za ukradnuté peniaze, bezmála 92-tisíc eur za ukradnuté bankomaty, vyše 26-tisíc eur za poškodené bankomaty a okolo 38-tisíc eur za poškodené objekty. 

Marek Danihel.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Danihel bol jedným z obvinených v kauze bankomatovej mafie. Gangu pripisujú desiatky vytrhnutých bankomtov po celom Slovensku, dokonca aj za hranicami. Muž zo Šale uniká spravodlivosti dlhé roky. V minulosti sa ocitol aj na zozname najhľadanejších osôb v Európe Europe's Most Wanted, na ktorom dnes nájdete napríklad aj ďalšieho Slováka Roberta Okoličányho.

Popis hľadanej osoby

Marek Danihel je vysoký 180 až 185 centimetrov, atletickej postavy, má hnedé oči a nakrátko ostrihané vlasy tmavej farby. 

V prípade akýchkoľvek informácií volajte na bezplatnú linku 158, prípadne políciu upozornite v správe na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieBankomatová mafiaMarek Danihel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu