Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragikomédia z Piešťan: VIDEO Muž si chcel vybrať hotovosť, jeho taktika šokovala aj policajtov!

Muž rozbil v Piešťanoch bankomat Zobraziť galériu (2)
Muž rozbil v Piešťanoch bankomat (Zdroj: FB/Polícia SR)

PIEŠŤANY - Mladý Piešťančan sa spočiatku pasoval s bankomatom s holými päsťami. Po nezdare zo zeme vytrhol železný stojan na bicykle. Video zo 4-minútovej vyčerpávajúcej drámy zverejnila polícia v pondelok na svojom Facebooku. Strážcovia zákona tvrdia, že v porovnaní s týmto mužom, Pat a Mat nemajú konkurenciu. Škoda bola vyčíslená na sumu 8 500 eur.

Dvadsaťpäťročný agresor sa v nočných hodinách v závere septembra pokúšal z bankomatu v Piešťanoch vybrať peniaze. Keď mu ich však nevydal, začal doň udierať päsťami.

Po nezdare zvolil inú taktiku, a zo zeme vytrhol železný stojan na bicykle, ktorým následne udieral do bankomatu.

Muž rozbil v Piešťanoch bankomat

Kriminalisti na druhý deň 25-ročného rodáka z Piešťan vypátrali. „Poverený príslušník ho obvinil z prečinu poškodzovania cudzej veci. Spôsobením väčšej škody mu môže hroziť odňatie slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ priblížili strážcovia zákona na svojej sociálnej sieti s tým, že spoločnosti spôsobil škodu vo výške 8 500 eur.

Muž rozbil v Piešťanoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Samotná polícia k uverejnenému videu poznamenala, že v porovnaní s týmto mužom, Pat a Mat nemajú konkurenciu. „Ale ako pekne uložil ten stojan na bicykle späť na miesto. Dúfam, že to zohľadnia pri treste,“ zažartovala si jedna z diskutujúcich. Ešte väčšmi ľudí pobavil muž, ktorý napísal, že Pat a Mat skôr montovali ten stojan na bicykle, keď ho dokázal vytrhnúť rukami.

Viac o téme: PiešťanyBankomat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu