Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž skončil v nemocnici po kolízii sanitky a taxíka: Jedna zo strán sebavedomo ukazuje na vinníka

Zrážka sanitky s taxíkom si vyžiadala zraneného. Zobraziť galériu (3)
Zrážka sanitky s taxíkom si vyžiadala zraneného. (Zdroj: Facebook/Euro Taxi TT)

TRNAVA - Nepríjemná kolízia sanitky dopravnej zdravotnej služby a taxíka sa odohrala dopoludnia na križovatke ulíc Oblúková a Okružná v Trnave. Jeden muž skončil v nemocnici. Napriek tomu, že polícia zatiaľ okolnosti nehody neobjasnila, taxislužba má vo veci jasno. Zo zrážky viní sanitku.

Havária ovplyvnila aj dopravu, premávku na mieste doobeda riadila polícia. „Pri nehode prevozovej sanitky a auta sa ľahko zranil jeden muž, po ošetrení zasahujúcou posádkou bol s úrazom dolnej končatiny prevezený do trnavskej nemocnice," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Zrážka sanitky s taxíkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Euro Taxi TT)

Trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová uviedla, že okolnosti nehody zatiaľ nie sú známe. Taxislužba napriek tomu na sociálnej sieti uverejnila sebavedomé stanovisko.

"Všetci chodili okolo, jasné, taxikár nedal prednosť. Nie, nie, taxikár nedostal prednosť od sanitky bez majákov. Na vine nehody je sanitka.... Šofér v aute išiel pomaličky, je to šofér, čo má odjazdené cez 1 000 000 km," znelo na ich stránke. To, čo sa skutočne stalo, však preukáže až policajné vyšetrovanie.

Viac o téme: SanitkaTaxíkKolízia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu