Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pri požiari domu zahynula Jana (†62): Policajti začali trestné stíhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Roman Hanc)

KOŠARISKÁ – Polícia a hasiči zasahovali v stredu v skorých ranných hodinách pri požiari v katastri obce Košariská, pri ktorom zahynula jedna osoba. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

"Po príchode domov zacítil 70-ročný Branislav z okresu Myjava štipľavý zápach a videl, ako sa dymí z izby v zadnej časti domu. Následne vošiel do miestnosti, kde žila jeho bývalá družka, a videl, že tam horí. Okamžite sa snažil požiar uhasiť, ale 62-ročná Jana ležala na posteli a už nejavila známky života," uviedla Antalová.

"Hasiči boli políciou požiadaní o súčinnosť pri odstraňovaní požiaru v katastri obce Košariská. Pri prehliadke zhoreného domu sa zistilo, že sa v čase požiaru v dome nachádzala jedna osoba, ktorá podľahla následkom zranení," potvrdil informáciu hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Brezovej pod Bradlom začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: NehodaDomPožiarMŕtvyPolícia Trestné stíhanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu