Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálna vražda, muž zabil tehotnú manželku a dve deti: Desivé VIDEO, vrah odhalil motív

Chris Watts zrejme zavraždil svoju manželku a dve deti Zobraziť galériu (6)
Chris Watts zrejme zavraždil svoju manželku a dve deti (Zdroj: SITA/AP/Joshua Polson/The Greeley Tribune, Instagram/S.W.)

FREDERICK - Už vyše týždňa rieši Amerika ďalší beštiálny prípad. Chris Watts žil ako šťastný otec dvoch detí a bol ženatý s krásnou Shannan. Bohužiaľ, jedného dňa prišiel šok. Jeho manželku a dve deti našli mŕtve. Watts teraz čelí obvineniu z trojnásobnej vraždy. Jeho verzie príbehu sa líšia, no jedným z dôvodov brutálneho činu mala byť zrejme mimomanželská aféra. Sám pred rokmi vo videu rozprával o tom, prečo manželstvá upadajú.

Christopher Watts žil spoločne so svojou manželkou Shannan (†34) a dcérkami Bellou (†4) a Celeste (†3) v meste Frederick v štáte Colorado. Rodinka pôsobila na sociálnych sieťach šťastným dojmom - Shannan označovala svojho manžela za „svoju skalu" a v niekoľkých príspevkoch mu vyjadrovala lásku. Idylický vzťah však skončil trojnásobnou vraždou. Policajti operujú s verziou, že motívom mohla byť nevera. O možnej nevere však Chris Watts rozprával už pred rokmi.

O pomere rozprával už pred rokmi

Verzie tridsaťtriročného muža sa však líšia. Watts po jej zmiznutí v médiách prosil o bezpečný návrat svojej rodiny. Tvrdil, že Shanann sa v pondelok okolo 1:00 vrátila zo služobnej cesty z Arizony, pričom on ju vraj naposledy videl pred odchodom do práce o 5:15. Priznal, že sa o niečom rozprávali. Keď objavili ich telá, k vražde sa priznal. 

Denverská polícia verí, že Watts mal pomer so svojou kolegyňou z práce ešte pred vraždou. O ochladnutí vzťahu medzi manželmi hovoril aj na svojom videu z roku 2012. Prostredníctvom prezentácie nazvanej Komunikácia, zhoršenie vzťahov a ich oprava rozprával o problémoch v manželstve.


VIDEO Beštiálny prípad, ktorý otriasol USA: Muž mal zavraždiť tehotnú manželku a dve dcérky


„Niekedy vás partner prestane priťahovať fyzicky alebo psychicky. Keď ste vo vzťahu, musíte partnerovi ukázať, že po ňom túžite, aspoň trochu. Keď vstúpite do manželstva, vášeň proste opadne,“ hovorí vo videu. Rozprával v ňom aj o nevere, ktorá sa môže stať aj na vašom pracovisku, ktorá spôsoby rozpad vzťahu. 

Rodina Wattsovcov
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram / Shannan Watts)

Beštiálny čin, mužove verzie sa líšia

Watts najprv vystupoval v televízii, kde zúfalo pátral po svojej rodine. Po zatknutí sa priznal. Podľa dokumentov zo súdu neskôr Watts povedal polícii, že 13. augusta oznámil manželke, že sa chce rozísť. Policajné vyšetrovanie uviedlo, že Watts bol aktívny zapletený do mimomanželského pomeru so svojou kolegyňou. Muž pracoval vo firme Anadarko Petroleum. Vyhodili ho 15. augusta, teda v deň, kedy ho polícia zatkla a obvinila z vrážd. Watts policajtom povedal, že ženu zabil potom, čo videl, ako jeho žena škrtí Celeste (†4), pričom Bella (†3) bola v tom čase mŕtva. 

Ešte v máji bol Chris pre svoju manželku
Zobraziť galériu (6)
Ešte v máji bol Chris pre svoju manželku  (Zdroj: Facebook/Shannan Watts)

Chris Watts je obvinený z trojnásobnej vraždy. Muž však zrejme podľa vyšetrovania zabil svoje dve dcéry ešte predtým, než sa jeho tehotná manželka vrátila zo služobnej cesty. Potom zabil aj ju, a to v deň oznámenia o rozchode. Deti zabil zrejme niekedy z 12. na 13. augusta. Uviedli to v utorok počas súdu vyšetrovatelia. Christopher Watts je obvinený z deviatich kriminálnych činov po tom, čo telá jeho manželky Shanann a dcér Celeste a Belly boli nájdené na ropnom poli minulý týždeň v blízkosti ich domova vo Fredericku. Pár dní predtým rodinný priateľ nahlásil ich zmiznutie. 

Christopher Watts s dcérami
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram / Shannan Watts)

Vyšetrovatelia našli telo Shannan vo štvrtok na pozemku ropnej spoločnosti Anadarko Petroleum, kde predtým Watts pracoval. Ostatky dievčat objavili neďaleko ešte v ten deň popoludní. Telá dcériek našli vnútri nádrží s olejom a benzínom, čím zrejme Watts chcel zakamuflovať zápach rozkladajúcich sa tiel.

Brutálna vražda, muž zabil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/Joshua Polson/The Greeley Tribune via AP, Pool, file)

Viac o téme: VraždaColoradoChristopher Watts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu