Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milionárska dcéra lezie na nervy spoluväzenkyniam: Rezešová sa vytešuje, ostatným dvíha žlč

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BUDAPEŠŤ - Prominentná väzenkyňa strihá meter. Eva Varholíková Rezešová sa už onedlho nadýchne slobody. Po tom, čo jej súd odklepol podmienečné prepustenie, sa vo väznici vytešuje. Jej dobrá nálada však očividne prekáža spoluväzenkyniam.

Dcéra oceliarskeho magnáta žiari šťastím. O dobrú náladu sa postarala správa, že v polovici leta už bude so svojimi dcérami a zvyškom rodiny. Ako napísal maďarský portál blikk.hu, Rezešová vo väzení takmer každú minútu dňa hovorí o blížiacom sa prepustení, čo lezie na nervy jej spoluväzenkyniam. Tie jej pochopiteľne závidia, pretože opustiť chladné múry je snom každého väzňa. 

Milionárska dcéra lezie na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Maďarský portál zdôraznil, že na Rezešovú v budapeštianskej väznici nikdy nezaznamenali sťažnosti. Milionárka sa na nič nesťažovala a s ostatnými odsúdenými nebola v konflikte, dokonca si medzi nimi našla priateľky. Zdokonalila sa v maďarčine a roky za mrežami strávila väzenskou prácou. Dobré správanie prominentnej väzenkyni pomohlo k podmienečnému prepusteniu. Okrem toho dôležitú úlohu zohral aj kontakt s rodinou, ktorá ju pravidelne navštevovala.


Prečítajte si aj: Prominentná väzenkyňa mieri na slobodu: Po smrti štyroch ľudí bude Rezešová čochvíľa doma


Milionárska dcéra lezie na
Zobraziť galériu (4)

Milionárska dcéra lezie na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hvg.hu)

Milionárska dedička spôsobila v roku 2012 na maďarskej diaľnici M3 pod vplyvom alkoholu smrteľnú dopravnú nehodu. Na bavoráku pri rýchlosti 165 km/hod narazila do Fiatu Punto, v ktorom sa viezli dva manželské páry. Fiat sa po silnom náraze vznietil. Na mieste v ňom zomreli traja ľudia, štvrtá osoba, ktorou bola žena, zomrela na následky ťažkých zranení v nemocnici. 

Viac o téme: VäzenieBudapešťEva Varholíková Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu