Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krádež na diaľničnom odpočívadle pri Malackách: FOTO Spoznávate muža na záberoch?

Vyšetruje krádež mobilu a hotovosti na odpočívadle diaľnice D2 Zobraziť galériu (3)
Vyšetruje krádež mobilu a hotovosti na odpočívadle diaľnice D2 (Zdroj: Polícia SR)

MALACKY - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Malackách vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody, ku ktorému došlo v jednom z ubytovacích zariadení na diaľničnom odpočívadle D2, Kúty – Malacky. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

"Doposiaľ neznámy páchateľ 24.6.2018 v čase krátko po polnoci z priestorov izby ubytovacieho zariadenia bez použitia násilia odcudzil mobilný telefón a finančnú hotovosť vo výške 1000 eur, čím spôsobil škodu vo výške približne 2500 eur. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú," spresnila Slamková. 

Vyšetruje krádež mobilu a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR)

Policajti v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu pátrajú po osobách, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku, a vyzývajú občanov na spoluprácu. "Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osobu na záberoch, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, prípadne na číslo 0961 51 3720 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala policajná hovorkyňa.

Vyšetruje krádež mobilu a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR)

Viac o téme: OdpočívadloKrádežSlovenskoMalacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu