Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Policajtka bola zhrozená: FOTO V Gabčíkove k nej pribehla týraná sučka, z jej výpovede mrazí!

Policajtka Majka z Gabčíkova nahlásila týranú sučku. Zobraziť galériu (2)
Policajtka Majka z Gabčíkova nahlásila týranú sučku. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Prípad týranej sučky, ktorú nahlásila policajtka Majka z Gabčíkova, opäť svedčí o tom, že ľudská krutosť nemá hraníc. Hrozivé fotky psíka zdieľali na svojom Facebooku polícia i Sloboda zvierat, ktorá predpokladá, že sučka utrpela tupý náraz do hlavy, pričom pravdepodobne prišla o sluch.

Hrôzostrašný prípad utýrania z južného Slovenska: Psa ťahal za autom, FOTO len pre silné povahy

Polícia na svojom Facebooku uverejnila fotografie zo záchrany sučky plemena flat coated retriever, ktorú nahlásila Majka z gabčíkovskej polície. Všimla si ju počas venčenia svojich psov pri Vodnom diele Gabčíkovo po tom, čo k nej pribehla a následne utiekla. Policajtka ju však dobehla, pričom zistila, že sučka má na hlave ranu po údere.

Nájdená sučka pri Vodnom diele Gabčíkovo.
Zobraziť galériu (2)
Nájdená sučka pri Vodnom diele Gabčíkovo.  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

„Nakoľko moje zamestnanie nie je len moja práca, ale aj poslanie, bez váhania som začala konať. Od 1. septembra už pes nebude vec. Pre mňa nikdy nebol! A ľudia by nemali byť ľahostajní a už vôbec by sa nemali správať ako zver... (hoci ani tá sa tak nespráva). Jedna dobrá známa spolupracuje s OZ Sloboda zvierat a tí bez váhania podali pomocnú ruku a okamžite jej bola poskytnutá veterinárna starostlivosť,“ povedala policajtka, ktorej výpoveď citovala polícia na svojom Facebooku.

Policajtka Majka s týranou sučkou.
Zobraziť galériu (2)
Policajtka Majka s týranou sučkou.  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Sloboda zvierat predpokladá, že sučka utrpela tupý náraz do hlavy

Prípad zdieľala aj Sloboda zvierat, ktorá uviedla, že sučka musela byť krátko po vrhnutí šteniatok, pretože mala ešte mlieko. Ich privolaná spolupracovníčka Zuzana Takács po dorazení na miesto prehľadala okolie, ale jej šteniatka, žiaľ, nenašla.

„Veterinárne vyšetrenie ukázalo niekoľko rán na hlave a tvári, edematózne presiaknutie po čele, pravdepodobne po tupom náraze, výrazné opuchnuté a prekrvené viečka a spojovky, narušenú rohovku, čiastočnú dezorientáciu v priestore, pravdepodobne aj stratu sluchu,“ uviedla Sloboda zvierat na svojom Facebooku s tým, že sučka sa aktuálne zotavuje u nich v útulku.

Viac o téme: PesTýranieGabčíkovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu