Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polícia má plné ruky práce: Pomôžte pri pátraní týchto troch osôb na FOTO

Mária Kulinová Zobraziť galériu (3)
Mária Kulinová (Zdroj: polícia)

TRNAVA – Polícia pátra po nezvestnej Márii Kulinovej z Trnavy a hľadaných Zdenkovi Hricovi z Hlohovca a Pavlovi Piknovi z Veľkých Kostolian.

Osemnásťročná Mária Kulinová býva prechodne v Trnave, nezvestná je od 25. mája, kedy ju vo večerných hodinách videla jej spolubývajúca. Je vysoká 168 centimetrov, plnoštíhlej postavy. Má kučeravé vlasy po plecia, hnedé oči. Na sebe mala čierne tričko, čierne krátke nohavice a čiernu značkovú mikinu a tenisky. 

Hľadaný 36-ročný Zdenko Hric z Hlohovca je štíhlej postavy, má hnedé na krátko ostrihané vlasy a modré oči. Okresný súd v Trnave vydal na neho príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.  Pavol Pikna vo veku 29 rokov z Veľkých Kostolian v okrese Piešťany je štíhlej postavy, vysoký 176 cm, má modrozelené oči a čierne vlasy. Okresný súd v Trnave vydal žiadosť na vypátranie jeho pobytu.

Zdenko Hrica
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Polícia žiada verejnosť o pomoc, akékoľvek informácie o uvedených osobách, môže poskytnúť na telefónnom čísle 158. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Pavol Pikna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: Mária KulinováPavol PiknaZdenko Hric
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu