Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrteľná nehoda: FOTO Sudca Najvyššieho súdu predbiehal na BMW, nevinný Juraj zahynul

Jurajovi z protismeru vyletel sudca na BMW Zobraziť galériu (5)
Jurajovi z protismeru vyletel sudca na BMW (Zdroj: foto: fb)

HONTIANSKE TRSŤANY - Nešťastie sa stalo v stredu podvečer v Nitrianskom kraji. Vodič na BMW-čku nezvládol manéver a došlo k desivej zrážke so škodou, ktorú viedol 43-ročný Juraj. Žiaľ, nemal žiadnu šancu. Podľa našich informácií za volantom BMW sedel sudca Najvyššieho súdu SR Viliam Dohňanský.

K tragickej dopravnej nehode došlo včera krátko pred 18-tou hodinou. "65-ročný vodič BMW, idúci v smere od Hontianskych Trsťan na Hontianske Moravce, pravdepodobne predbiehal pracovný stroj. Manéver však nestihol dokončiť a zrazil sa v protismernej časti vozovky so Škodou Octávia," opísala hovorkyňa nitrianskych policajotv Renáta Čuháková s tým, že 43-ročný vodič škodovky, žiaľ, zrážku neprežil. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.   

Smrteľná nehoda: FOTO Sudca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Alkohol v dychu vodiča BMW policajti nezistili, u nebohého Juraja bude prípadná prítomnosť alkoholu v krvi zisťovaná pri pitve. Ako sme zistili, za volantom BMW sedel sudca Najvyššieho súdu SR Viliam Dohňanský. Po riskantom manévri pri predchádzaní zomrel nevinný človek. Sudca Dohňanský mal dobré vzťahy s prvou vládou Róberta Fica, je blízky spolupracovník Štefana Harabina. Dohňanského syn Viliam figuroval v medializovaných kauzách s DPH. 


Prečítajte si aj: FOTO Tragédia pri Prievidzi: Marián (†37) zišiel z cesty, osudný náraz, ostali po ňom dve deti


Smrteľná nehoda: FOTO Sudca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Rodina, priatelia a blízki sa z obrovskej tragédie nedokážu spamätať. Juraj bol otcom, miloval futbal, ktorý aj aktívne hrával. Na sociálnej sieti už pribúdajú odkazy do neba.

Prípadom sa zaoberá polícia

Ako doplnila policajná hovorkyňa, okolnosti tragickej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Levíc už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Smrteľná nehoda: FOTO Sudca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: NehodaNešťastieHontianske Trsťany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu