Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Príbeh belgického klauna ako z hororu: Krutá vražda expriateľky pred očami detí

Kevin Lapeire Zobraziť galériu (3)
Kevin Lapeire (Zdroj: Foto: FB/Kevin Lapeire)

OUDENBURG - Neuveriteľne krutého činu sa podľa polície dopustil muž, od ktorého by to nikto nečakal. Kevin Lapeire navštevoval nemocnice a ako klaun Tobi rozosmieval choré detičky a mladých. Poznali ho vo všetkých štátoch Beneluxu. Od víkendu o ňom hovorí celé Belgicko v hroznej súvislosti.

Kevin skončil v rukách polície a priznal sa k otrasnému činu. Ako informuje belgický portál hln.be, v nedeľu večer mal zabiť svoju expriateľku Caroline D. (†46). Údajne tak urobil pre to, že nevychádzal s jej tromi deťmi (12, 15, 17). Ide o šokujúcu informáciu, pretože sám navštevoval nemocnice a rozosmieval chorých maloletých pacientov a tínedžerov. Otrasný skutok mal údajne spáchať pred očami detí svojej bývalej partnerky. Belgický portál píše, že zviazané deti videli len matkinu nohu. Zatiaľ nie je známe, prečo po skutku nevolali políciu.    

FOTO Príbeh belgického klauna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Kevin Lapeire)

Na polícii skončil aj Kevinov manažér

V súvislosti s vyšetrovaním vraždy bol zatknutý aj Kevinov priateľ a manažér Dietwin H. Informáciu potvrdil advokát Tom Noyez. Kevin s Dietwinom zločin oznámili telefonicky polícii a následne sa dali na útek. Klaun vybehol na strechu 13-poschodovej budovy, kde vystrelil z pištole do vzduchu a vyhrážal sa skokom, kým ho muži zákona premohli a v pondelok večer zadržali podobne, ako o čosi neskôr i jeho komplica. Podľa správy tlačovej agentúry DPA, ktorá sa odvoláva na západoflámsku prokuratúru, sa muž k vražde priznal. Hovorkyňa inštitúcie však neuviedla žiadne podrobnosti o motíve zločinu.

FOTO Príbeh belgického klauna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/ Kevin Lapeire)

Telo nebohej objavili v pondelok popoludní v garáži domu vo Vijfwegstraat v Ettelgeme vo štvrti Oudenburgu. Pitva preukázala, že žena utrpela viacero bodných rán a mnoho úderov. Obaja podozriví sa v piatok postavia pred sudcu, ktorý rozhodne o ich ďalšom osude.  

Viac o téme: VraždaKlaun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu