Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragická nehoda v Bratislave: Mladík (†18) bez vodičáku sa zabil na BMW, odstrašujúce FOTO

Smrteľná nehoda v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Smrteľná nehoda v Bratislave. (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Len 18-ročný mladík zomrel v nedeľu večer v Bratislave. Doplatil na rýchlu jazdu v BMW a polícia navyše zistila, že nemal vodičský preukaz. Dokonca mal udelený zákaz šoférovania.

Nehoda sa stala pri zjazde z Prístavného mosta smerom na Eisteinovu ulicu. Podľa doterajších zistení mladík narazil do tlmiča nárazov osadeného na rozvetvení zjazdovej vetvy a diaľnice a odrazilo ho do druhého vozidla.

Na miesto nehody boli privolaní aj príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí pomocou hydraulického náradia vyslobodili vodiča vozidla BMW z vozidla. Aj napriek snahe privolanej RZP však vodič na mieste nehody zraneniam podľahol.

Smrteľná nehoda v Bratislave.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

"V rámci vyšetrovania bolo následne preukázané, že vodič nikdy nebol držiteľom vodičského oprávnenia a v čase nehody viedol motorové vozidlo aj napriek udelenému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V havarovanom aute sedel aj 24-ročný spolujazdec, ktorý neutrpel žiadne zranenia. 20-ročný vodič, do ktorého mladík narazil, zranenia neutrpel, jeho 46-ročná spolujazdkyňa bola ošetrená na mieste.

"Z dôvodu odstraňovania následkov, ako aj dokumentovania dopravnej nehody bola premávka v tomto úseku usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru, pričom k úplnému sprejazdneniu premávky došlo v čase krátko pred 23.30 h," dodal Szeiff.

Vyšetrovaním okolností, ako aj príčin tejto dopravnej nehody sa v súčasnosti zaoberajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Viac o téme: NehodaSmrťBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu