Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Policajta Dominika (†23) zabila jeho vášeň: FOTO Smrť zobrala otca dvom deťom, dojímavé gesto

Dominik zomrel pri nehode. Zobraziť galériu (2)
Dominik zomrel pri nehode. (Zdroj: FB/Motorka je moja vášeň)

DARGOV - Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu na východe Slovenska. Zomrel pri nej Dominik (†23), ktorého zabila jeho najväčšia vášeň - motorka. Tragédia je o to smutnejšia, že po sebe zanechal priateľku Patríciu, ktorá pod srdcom nosí jeho dve deti.

Dominikovi sa stala osudnou rýchla jazda na motorke. V nedeľu na obed sa išiel previezť po okolí v obci Dargov v trebišovskom okrese. Krátko pred 12-tou hodinou vyletel z cesty. Pri nehode utrpel úraz hlavy. Zraneniam na mieste podľahol.Dominik pracoval na Odbore hraničnej kontroly PZ v Čiernej nad Tisou. V služobnom pomere bol dva roky.

Jeho motorkárski kamaráti a známi sa rozhodli pomôcť Dominikovej priateľke Patrícii. Tá čaká dvojičky, ktoré svojho otca nikdy nespoznajú. Preto sa ich známi rozhodli zmierniť jej žiaľ aspoň finančnou zbierkou, ktorú pre ňu a jej nenarodené deti zorganizovali.

Dominik zahynul na motorke.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Motorka je naša vášeň)

"Opustil nielen nás, ale aj tých, na ktorých sa tešil najviac. Dve deti, ktoré jeho priateľka Paťka nosí pod srdcom. Vrátit čas sa nedá, aj keď by sme všetci chceli. Skúsme aspoň nejako pomôcť Paťke a dvojičkám, ktoré čaká. Kto môžeme, prispejme prosím a pomôžme spraviť to, čo Dominik nestihol," znie výzva k zbierke.

Viac o téme: PolicajtNehodaMotorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu