Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Hrozivo vyzerajúca nehoda pri N. Zámkoch: Renáta predchádzala nákladiak, zrážka v protismere

Nehoda pri Nových Zámkoch Zobraziť galériu (3)
Nehoda pri Nových Zámkoch (Zdroj: Foto: polícia)

NOVÉ ZÁMKY - Vážna dopravná nehoda sa stala včera večer pri Nových Zámkoch. Renáta (23) chcela predísť nákladiak, no zrejme si nevšimla oproti idúce auto a nasledoval desivý náraz. Všetci účastníci nehody skončili v nemocnici.

Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala včera večer krátko pred 21. hodinou v smere od Šale na Nové Zámky na križovatke Čiky. Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová, vodička (23) z Nových Zámkov na Volkswagene Golf sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke. Pri predchádzaní nákladného auta s návesom si zrejme nevšimla oproti idúci Citroën Jumper. Došlo k silnej zrážke.

 

FOTO Hrozivo vyzerajúca nehoda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali privolaní záchranári. Renáta skončila v nemocnici. Tam previezli aj vodiča citroëna Ľudovíta (51) z Komárna a jeho spolujazdcov Tibora (31), Jozefa (48) a Štefan (24) z okresu Nové Zámky.

FOTO Hrozivo vyzerajúca nehoda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pri nehode vznikla na vozidlách škoda vo výške 10-tisíc eur. "Požitie alkoholických nápojov u účastníkov nehody zistené nebolo. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," doplnila Bruchterová s tým, že vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.  K vyšetrovaniu nehody bol pribraný znalec z odboru cestnej dopravy.

Viac o téme: NehodaNové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu