Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitá Bratislavčanka so svojím dieťaťom (3) havarovala na diaľnici: Poriadne nafúkala

Opitá matka s dieťaťom v aute havarovala na diaľnici D2 pred Bratislavou
Opitá matka s dieťaťom v aute havarovala na diaľnici D2 pred Bratislavou (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Polícia v super rýchlom konaní prešetruje prípad 30-ročnej matky, ktorá havarovala pod vplyvom alkoholu. Auto, v ktorom sa viezlo aj 3-ročné dieťa, vrazilo do tlmiča nárazu na diaľnici D2 pri Bratislave. Po dopravnom incidente sa na základe vykonanej dychovej skúšky zistilo, že nafúkala až 2,13 promile alkoholu v krvi. Dieťa sa našťastie nezranilo. Žene teraz hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Na diaľnici D2 kúsok od Bratislavy sa 27. marca v poobedňajších hodinách stala desivá nehoda. Angelika (30) so svojím 3-ročným dieťaťom nestihla zareagovať na brzdiacu kolónu áut. Následne strhla volant do pravej strany a nabúrala do tlmiča nárazu. Jej fiat odhodilo do pravého jazdného pruhu diaľnice. Keď polícia podrobila ženu dychovej skúške, bolo jej nemeraných 2,13 promile alkoholu v krvi. „Na základe zistených skutočností policajti vodičke na mieste zadržali vodičský preukaz, obmedzili ju na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie,“ uviedla polícia na svojom facebooku.

Na dregeri je hodnota uvedená v mg/l
Zobraziť galériu (1)
Na dregeri je hodnota uvedená v mg/l  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)
    

FOTO Vážna nehoda na Orave: Zrážka auta s dodávkou, vodiča museli vystrihovať hasiči

Žena sa zranila ľahko, dieťa neutrpelo žiadne zranenia. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov bola 30-ročná Angelika z Bratislavy povereným príslušníkom obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ ozrejmila polícia s tým, že v prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. Polícia prípad vyšetruje v tzv. super rýchlom konaní.

Viac o téme: BratislavaD2NehodaAlkoholDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu