Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrť v tom najlepšom: K Nemcovi (62) nasadla v Česku do auta prostitútka, po akte úplný koniec

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DOMAŽLICE - Sexuálne hrátky staršieho Nemca (†62) sa skončili najhoršie, ako mohli. Do auta si pozval prostitútku. Keď žena dokončila svoju prácu, muž skolaboval a auto havarovalo.

V stredu krátko po deviatej hodine večer prijali policajti oznámenie o úmrtí vodiča audiny, ktorý skonal v aute na poľnej ceste pri obci Chrastavice v Plzeňskom kraji v Česku.

Nemec (†62) krátko pred smrťou nabral v Domažliciach ženu (35), s ktorou odišiel k obci Chrastavice. V aute sa pár oddával sexuálnym hrám. Keď prostitútka svoju prácu dokončila a cudzinec sa uspokojil, prišla smrť. "V dôsledku zdravotnej indispozície vodič s vozidlom zišiel mimo spevnenú časť poľnej cesty a zomrel. Vozidlo bokom narazilo do stromu a zastavilo. Spolujazdkyňa utrpela ľahké zranenia," opísala hovorkyňa českých policajtov Dagmar Brožová. 


Prečítajte si aj: FOTO Po nebezpečnej sexuálnej polohe ostala prostitútka v agónii


Privolaná lekárka konštatovala smrť muža a ako predbežnú príčinu úmrtia určila srdcové zlyhanie. "Vylúčila súvislosť úmrtia s dopravnou nehodou a nariadila zdravotnú pitvu zosnulého. Prípadom sa ďalej zaoberajú kriminalisti služby kriminálnej polície a vyšetrovania Domažlice," uzavrela policajná hovorkyňa. 

 

 

 

 

 

Viac o téme: SmrťProstitútkaNemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu