Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia vyšetruje lúpež stávkovej kancelárie: Ak spoznávate muža na FOTO, tak konajte

Prepadnutie stávkovej kancelárie v Modre Zobraziť galériu (3)
Prepadnutie stávkovej kancelárie v Modre (Zdroj: KR PZ Bratislava)

MODRA - Pezinskí policajti vyšetrujú okolnosti zločinu lúpeže v jednej zo stávkových kancelárií na ulici Ľudovíta Štúra v Modre. Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ v piatok 16. marca v čase zhruba o 16:45 vošiel do kancelárie, pristúpil k pultu, na ktorý položil krátku strelnú zbraň a od zamestnankyne žiadal vydanie finančnej hotovosti.

Zamestnankyňa mu z obavy o svoj život a zdravie vydala približne 400 eur. Páchateľ následne utiekol na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti pátrajú. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Prepadnutie stávkovej kancelárie v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Bratislava)

Ako ďalej informovala, páchateľ má približne 25 až 30 rokov, je vysoký približne 175 cm, oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou, modré rifle a hnedé tenisky. Policajti v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu pátrajú po osobách, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku.

V tejto súvislosti vyzvali občanov na spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osobu, môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Prepadnutie stávkovej kancelárie v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Bratislava)

Viac o téme: LúpežStávková kanceláriaModra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu