Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľké pátranie v Košiciach: Dobrá správa, nezvestná Laura (12) sa našla

Laura bola nezvestná necelé tri dni
Laura bola nezvestná necelé tri dni (Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - Rodina 12-ročnej Laury P. z Košíc prežívala najhoršie dni svojho života. Dievča v utorok odišlo a nedalo o sebe vedieť. Rozbehlo sa intenzívne pátranie. Našťastie, po necelých troch dňoch sa Laura našla.

"Vzhľadom na to, že dôvody pátrania pominuli, pátranie bolo odvolané," uviedla hovorkyňa košických policajtov Lenka Ivanová.

Po nezvestnom 12-ročnom dievčati Laure P. z Košíc pátrala polícia. Naposledy ju videli 14. marca 2018, kedy odišla z miesta prechodného bydliska na Ludmanskej ulici v Košiciach. "Od uvedenej doby sa na adresu prechodného pobytu nevrátila a v súčasnosti sa zdržiava na neznámom  mieste," informovala vo štvrtok ráno košická Ivanová.

Popis osoby

Laura je vysoká 165 centimetrov, má štíhlu postavu s oválnou tvárou s výraznými modrými očami a prírodnou blond farbou vlasov po plecia - momentálne je prefarbená na červenú farbu.

Popis oblečenia

Na sebe mala čierne elastické nohavice so sivými fľakmi, rifľovú prechodnú bundu, obuté mala čierne botasky zn. Kappa, maličké náušnice a batoh čiernej farby.

Zvláštne znamenia - má vyčnievajúci pravý očný zub, tri materské znamienka na pravom líci a momentálne opar na pere. "Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru alebo telefonicky na známom bezplatnom telefónnom čísle 158," doplnila Ivanová.

Viac o téme: PátranieNezvestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu