Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršia obava sa naplnila: Karolínku (†14), ktorá neprišla do školy, našli zastrelenú

Nezvestnú Karolínu našli mŕtvu. Zobraziť galériu (2)
Nezvestnú Karolínu našli mŕtvu. (Zdroj: foto: topky)

POPRAD - Najhoršie obavy sa potvrdili. Včera sme informovali o nezvestnej Karolínke, ktorá odišla v stredu ráno z domu a do školy už nedošla. Dnes sa policajtom naskytol otrasný pohľad. Školáčku našli mŕtvu.

Informácie o nájdení bezvládneho tela 14-ročnej dievčiny nám potvrdil hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik. "Popradskí kriminalisti po intenzívnom pátraní našli dievča v Poprade v blízkosti štátnej cesty I/18," opísal policajný hovorca.

Nezvestnú školáčku Karolínku našli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Karolína K.)

Telo ležalo v poraste neďaleko autobazáru. Karolínka zomrela po strelnom poranení, spáchala samovraždu. "Ohliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil," potvrdil Džobanik. Otrasný skutok mal byť spáchaný zbraňou, ktorú má otec mŕtveho dievčaťa v legálnej držbe. Muž je mestským policajtom. "Presné príčiny a okolnosti úmrtia nezvestného dievčaťa sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uzavrel policajný hovorca.  

Karolínka z Popradu odišla z domu v stredu ráno do školy. Tam ale nedorazila a nedala o sebe nikomu vedieť. Telefón najprv zvonil, potom bol nedostupný. Rozbehlo sa intenzívne pátranie, žiaľ, s najhorším koncom. Rodina, priatelia a blízki sa z nešťastia nedokážu spamätať.

Viac o téme: TragédiaKristínaPopradNezvestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu