Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nové fakty v prípade vraždy rodiny zo Zlína: Záhada mŕtvych mačiek a podivný vzťah súrodencov

Otec našiel celú svoju rodinu mŕtvu. V dome ležali niekoľko týždňov alebo mesiacov. Zobraziť galériu (2)
Otec našiel celú svoju rodinu mŕtvu. V dome ležali niekoľko týždňov alebo mesiacov. (Zdroj: reprofoto/TV Nova)

ZLÍN - Otrasný pohľad sa naskytol mužovi, ktorý prišiel navštíviť svoju bývalú manželku (†60) a spoločné deti (†34,37). Našiel ich v kaluži krvi. Na povrch teraz v prípade trojnásobnej vraždy vyplávali nové skutočnosti.

Žena (†60) so svojou dcérou (†34) a synom (†37) zomreli pred niekoľkýcmi týždňami. Telá objavil ich otec a bývalý muž až v prvý februárový pondelok. Kriminalisti v dome našli okrem troch bezvládnych tiel aj tri uhynuté mačky, ktoré boli umiestnené zvláštnym spôsobom, a dve živé korytnačky. "Bohužiaľ, mačky boli uhynuté a každá bola v dome údajne vo svojej prepravke, čo je divné. Odtiaľ budú prevezené do kafilérie v Otrokoviciach," povedala pre český denník Blesk vedúca útulku Eva Poiselová a dodal, že mestskí policajti priviezli do útulku dve korytnačky v zanedbanom stave. Jednu vodnú a druhú suchozemskú.  

Otec našiel celú svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto/TV Nova)

Podivný vzťah súrodencov?

Rodina žila v prenajatom dome približne tri roky utiahnutým spôsobom životom, s nikým sa nestretávala. Na prípade sú zarážajúce tvrdenia susedov, ktorí sa zhodujú v tom, že nevedeli o súrodeneckom vzťahu mŕtveho muža s mŕtvou mladšou ženou. Hovoria, že išlo o čudnú rodinu. "Tá mladá žena nosila dlhý vrkoč a hojdala sa na hojdačke na detskom ihrisku, čo v jej veku nie je veľmi normálne. Povedala, že je učiteľka v materskej škole, ale nemá prácu. A navyše tvrdila, že ten muž je jej partner. Pritom to bol brat," povedala pre český portál jedna zo susediek. Mnohí obyvatelia sa naozaj domnievali, že ide o manželov.


Prečítajte si aj:

Tragická smrť troch osôb v Zlíne: Rodina bola mŕtva už mesiace, polícia hovorí o vražde


Polícia na prípad uvalila embargo a viac sa nevyjadruje. Pracuje s viacerými verziami, a teda že išlo o hromadnú samovraždu, alebo že rodinu niekto vyvraždil. Práve kvôli nezodpovedaniu na otázku, ako matka s deťmi zomrela, žijú miestni obyvatelia v strachu. Boja sa, či sa po okolí nepohybuje vrah.    

 

 

Viac o téme: RodinaVraždaZlín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu