Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

PRÁVE TERAZ Hrozivá zrážka dvoch kamiónov na diaľnici pri Bratislave

Na diaľnici D2 smerom z Maďarska do Bratislavy sa zrazili dva kamióny. Zobraziť galériu (3)
Na diaľnici D2 smerom z Maďarska do Bratislavy sa zrazili dva kamióny. (Zdroj: FB/Hasiči)

BRATISLAVA - Na diaľnici D2 smerom z Maďarska do Bratislavy sa zrazili dva kamióny. Na mieste zasahujú policajti aj hasiči.

O nehode informje Hasičský a záchranný útvar hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy na svojom Facebooku. Na desivých fotografiách vidno zdemolovamé nákladné autá. Na cestu pritom uniklo väčšie množstvo pohonných hmôt.

"Hasiči poskytli prítomným účastníkom nehody prvú pomoc. Zabezpečujú miesto dopravnej nehody, vykonávajú na vozidlách protipožiarne opatrenia, zasypávajú a zachytávajú unikajúce prevádzkové kvapaliny," informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.     

Na diaľnici D2 smerom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Hasiči)

"Vyzeralo to dosť zle, boli tam policajti aj hasiči. Po ceste sa váľali kusy kamióna, pravdepodobne do neho narazil z boku," povedala Adriána, ktorá išla okolo. Podľa našich informácií sa nehoda stala tak, že jeden kamión bol odstavený na krajnici a šofér druhého nezareagoval dostatočne rýchlo a narazil.

Na diaľnici D2 smerom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Hasiči)

Našťastie, nehoda si nevyžiadala žiadne vážnejšie zranenia a ide len o škodovú udalosť. Rovnako by na ceste nemali byť žiadne dopravné obmedzenia. Na mieste zasahuje 13 hasičov so štyrmi kusmi techniky.

Viac o téme: NehodaKamiónDiaľnica D2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu