Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pomôžte polícii: VIDEO Opitý chlap rozkopal dvere bratislavského autobusu

Polícia pátra po mužovi, ktorý rozkopal dvere na bratislavskej MHD-čke.
Polícia pátra po mužovi, ktorý rozkopal dvere na bratislavskej MHD-čke. (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vyšetrujú okolnosti prečinu poškodzovanie cudzej veci na Panónskej ceste v Bratislave. Muž, zrejme pod vplyvom alkoholu, rozkopal dvere na bratislavskej MHD-čke.

Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 15.11.2017 v čase okolo 12:55 hod. na autobusovej zastávke ŽST Petržalka poškodil sklo na dverách autobusu MHD, linky č. 93. Neznámy páchateľ pristúpil k zatvárajúcim sa dverám vozidla a po tom, ako sa dal autobus do pohybu, do nich kopol a rozbil ich.

"Svojím konaním spôsobil poškodenej spoločnosti škodu vo výške 450,- eur. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Rozkopané dvere

Policajti sa v súvislosti s objasňovaním tohto trestného činu obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení neznámeho páchateľa, ktorého zachytila kamera.

"V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osobu na priložených záberoch, nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, prípadne na číslo 09610 35 864 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Slamková.

Viac o téme: PátraniePolícia MHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu