Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodinná tragédia pri Martine: V dome bezvládne telo Boženy (†49), zadržali jej opitého druha (41)

Tragédia v obci Turčianska Štiavnička
Tragédia v obci Turčianska Štiavnička (Zdroj: Foto: polícia)

TURČIANSKA ŠTIAVNIČKA - Kriminalisti majú aj pred Vianocami plné ruky práce. Vo štvrtok popoludní nabehli do domu v Turčianskej Štiavničke a naskytol sa im smutný pohľad. Bezvládnej žene (†49) už nedokázal nikto pomôcť.

Nešťastie v martinskom okrese sa stalo vo štvrtok popoludní. Čo je presnou príčinou Boženinej smrti, zatiaľ nie je známe. Záchranári jej už, žiaľ, nedokázali pomôcť. "Za účelom zistenia presnej príčiny smrti bude vykonaná pitva," uviedol hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. 

Aj keď nie je známe, čo sa v rodinnom dome odohralo, faktom je, že polícia bezprostredne po nájdení tela nebohej Boženy, zadržala jej druha Jozefa. "V súvislosti s touto udalosťou bol zadržaný 41-ročný muž, ktorý sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,27 mg/l, čo je 2,65 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu," doplnil Moravčík. Do úvahy pripadá možnosť, že Božene na druhý svet niekto dopomohol. 


Prečítajte si aj: Oslava v Prievidzi sa zmenila na obrovskú tragédiu: FOTO Smrť pilota Miroslava, dvaja zranení


Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá a v súčasnosti prebiehajú prvotné procesné úkony. Z toho dôvodu neposkytuje bližšie informácie. 

Viac o téme: TragédiaSmrťTurčianska Štiavnička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu