Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovák, ktorý spôsobil teroristický poplach v lietadle: Za vyhrážky bombou smiešny trest

Slovák sa vyhrážal na palube lietadla bombou. Zobraziť galériu (2)
Slovák sa vyhrážal na palube lietadla bombou. (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

BRATISLAVA/LONDÝN - Prípad Slováka, ktorý terorizoval cestujúcich v lietadle na linke do Londýna, má svoju dohru. Po tom, čo ho protiteroristická jednotka vyviedla, odovzdala ho polícii. Briti ale boli k Slovákovi nakoniec zhovievaví. Pozrite sa, aký dostal trest.

Ako sme už informovali, uplynulý týždeň vo štvrtok sa strhla v lietadle spoločnosti Ryanair poriadna dráma. Let smeroval z letiska Milana Rastislava Štefánika v Bratislave na londýnske letisko Stansted. Krátko pred pristátím sa na palube lietadla postavil Slovák a vyhlásil, že v počítači je bomba a všetko vyletí do vzduchu.


Prečítajte si aj: Manželka známeho hokejistu prehovorila o dráme v lietadle: Zásah protiteroristického komanda 


Posádka, cestujúci, ale najmä deti v lietadle, boli poriadne vystrašení. Slováka z lietadla nakoniec vyviedli. Smolu mal jeho spolusediaci, ktorého protiteroristická jednotka vyviedla tiež. Muž, ktorý sa vyhrážal bombou, povedal, že ju nemá on, ale práve spolusediaci v počítači. Po vyše dvojhodinovej dráme si mohli všetci vydýchnuť.

Slovák, ktorý spôsobil teroristický
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Smiešny trest

Slováka polícia zadržala. No kompetentní boli k nemu zhovievaví. Po tom, čo na policajnej stanici vytriezvel, si vypočul verdikt. "Slovákovi bola udelená pokuta. Po vypočutí ho prepustili na slobodu," informoval Topky Peter Lazarov, hovorca Ministerstva vnútra SR. "Z britskej národnej databázy väznených a zadržaných osôb nám potvrdili, že slovenský občan, ktorý bol nedávno zadržaný na letisku Stansted z dôvodu ohrozenia lietadla, bol prepustený bez vznesenia obvinenia," potvrdil nám Igor Skoček z Tlačového odboru Ministerstva zahraničných vecí SR. Podľa našich informácií Slovák dostal pokutu 90 libier (102,60 eur).   

Viac o téme: LietadloBombaTrestLondýnSLovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu