Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivé FOTO z miesta hrozného činu: Andrej podrezal učiteľa, urobil si selfie a skutok dokonal

Andrej Emelyannikov so svojou obeťou Zobraziť galériu (2)
Andrej Emelyannikov so svojou obeťou (Zdroj: Foto: VKontakte)

KUNTSEVO - Otrasný prípad riešia vyšetrovatelia v Rusku. Na strednej škole neďaleko Moskvy sa odohrala krvavá dráma. Študent surovo podrezal svojho učiteľa, s mŕtvolou si urobil selfie a fotografiu zavesil na sociálnu sieť. Následne spáchal samovraždu. Upozorňujeme, že obrázky zverejnené v článku a samotný obsah nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Študent Andrej Emelyannikov (†18) vyčkal na prestávku, dokedy ostane so svojím učiteľom v triede sám, a začal s besnením. Zozadu pristúpil k pedagógovi Sergeiovi Danilovovi († 44) a veľkým ostrým nožom ho bezcitne podrezal. Šokujúce je, že nebolo počuť žiaden krik, ani hádku, nikto preto nemohol tušiť, k akej otrasnej dráme došlo za dverami triedy. 

Desivé FOTO z miesta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: VKontakte)

Selfie s mŕtvolou

Keď telo bezvládneho učiteľa kleslo k zemi, šialec si s ním vyhotovil fotografiu. Na prípade je nepochopiteľné aj to, ako sa tínedžer vedľa mŕtvoly usmieva. Obrázok následne zverejnil na ruskej sociálnej sieti VKontakte.

Samovražda 

Po ohavnom čine spáchal mladík samovraždu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa zabil cirkulárkou, s ktorou sa pred tým tiež vyfotil. "Podľa predbežných údajov existujú dôkazy, že išlo o násilnú smrť. Vyšetrovacia a operatívna skupina začala na prípade pracovať. Okolnosti vyšetruje," povedala pre ruský portál Lenta.ru zástupkyňa moskovského vyšetrovacieho tímu Yuliya Ivanova. Dodala, že polícia začala trestné stíhanie pre zločin dvojnásobnej vraždy.

Desivé FOTO z miesta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: VKontakte)

Podľa medializovaných informácií motívom otrasného činu malo byť, že učiteľ opakovane prizvukoval tínedžerovi, aby chodil do školy a nevynechával hodiny. Mladík bol závislý od počítačových hier, čo mohlo jeho desivé konanie ovplyvniť. Verejnosť je ohavným činom optrasená. Nebohý učiteľ, otec troch detí, bol medzi študentmi, ale aj kolegami veľmi obľúbený.

  

 

Viac o téme: VraždaUčiteľAndrej Emelyannikov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu