Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovák doplatil na svoj apetít: Sex s prostitútkou za zastávkou MHD sa mu kruto vypomstil

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PREŠOV - Muži z prešovského okresu, majte sa na pozore. Jeden z vás totiž doplatil na svoj sexuálny apetít. Za zastávkou mestskej hromadnej dopravy ho prostitútka popri poskytovaní rozkoše okradla o nemalé peniaze. A nejde o jediný prípad.

Vyzerá to tak, že v Prešove vyčíňajú prostitútky, ktoré mužov okrem sexuálneho uspokojenia aj pekne ošklbú. Nahnevaný a okradnutý muž z Petrovian z okresu Prešov zavolal ešte v nedeľu večer na políciu s tým, že mu ukradli mobil a peňaženku s dokladmi. 


Prečítajte si aj:

FOTO Po nebezpečnej sexuálnej polohe ostala prostitútka v agónii


Žena živiaca sa najstarším remeslom ho vylákala okolo pol desiatej večer za zastávku MHD na Volgogradskej ulici v Prešove a ponúkla mu sex. Po vzájomných vášnivých dotykoch a obchytkávaniach mu zo zadného vrecka ukradla mobilný telefón a z predného vrecka peňaženku s peniazmi, platobnými kartami a dokladmi. Ako uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik, celková škoda sa vyšplhala na 1.700 eur.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Podobný prípad sa stal aj na druhý deň podvečer na prešovskej autobusovej stanici mužovi zo Svidníka. "Mužovi, ktorý stál vedľa nástupišťa SAD, sa prihovorila neznáma žena. Pod zámienkou ponuky sexu sa o neho obtierala a bez toho, aby to poškodený spozoroval, využila jeho nepozornosť a zo zadného vrecka mu odcudzila peňaženku," opísal policajný hovorca s tým, že okradnutému mužovi vznikla škoda 60 eur. Polícia oba prípady vyšetruje ako prečin krádeže. 

Viac o téme: KrádežProstitútka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu