Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smrteľná dráma v Plešivci: Muž podrezal ženu (†26) priamo na ulici!

Tragická vražda v Plešivci Zobraziť galériu (4)
Tragická vražda v Plešivci (Zdroj: reprofoto tv joj)

PLEŠIVEC - V obci Plešivec v okrese Rožňava došlo včera poobede k obrovskej tragédii. Muž (26) z neznámych príčin napadol 28-ročnú ženu. Tú s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahla. Prípad vyšetruje polícia.

Žena si šla vyzdvihnúť deti do škôlky, no domov už neprišla. Pred reštauráciou priamo na ulici ju čakal jej 26-ročný partner. Pár sa mal pred útokom pohádať priamo na námestí. Útočník následne vytiahol na ženu nôž uprostred bieleho dňa. Motív činu zatiaľ nie je známy.

Smrteľná dráma v Plešivci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reprofoto tv joj)

Svedkovia tragickej udalosti ihneď privolali na miesto záchranárov. "Žena utrpela veľmi vážne poranenie v oblasti krku a masívne krvácala. Záchranári ju po ošetrení previezli do nemocnice v Rožňave," uviedla pre TV Joj hovorkyňa operačného strediska záchranárov. Žena však napriek snahe svedkov i lekárov v nemocnici zomrela.

"Podozrivého 26-ročného muža zadržala po čine na mieste policajná hliadka. Avšak zranenia, ktoré utrpel, si vyžiadali hospitalizáciu v nemocnici. Následne bol operovaný a bude zabezpečené jeho stráženie. Takisto bolo začaté trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," doplnila hovorkyňa.

Smrteľná dráma v Plešivci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reprofoto tv joj)

"Nakoľko ide o podozrenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy, prípad prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach," uviedla hovorkyňa košickej polície s tým, že podozrivú osobu zadržali. Polícia zatiaľ nikoho neobvinila, no vyšetrovanie je v štádiu zhromažďovania dôkazov a vypočúvania svedkov.

Viac o téme: MužVraždaútok RožňavaPlešivec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu