Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Milionárskej dcére idú dni vo väznici pomaly: Rezešová už plánuje, čo bude robiť na slobode

Eva Varholíková Rezešová na súde v Budapešti Zobraziť galériu (2)
Eva Varholíková Rezešová na súde v Budapešti (Zdroj: Jan Zemiar)

BUDAPEŠŤ - Pred piatimi rokmi sa dcére oceliarskeho magnáta z Košíc zmenil celý život. Spôsobila dopravnú nehodu, pri ktorej zahynuli štyria ľudia. Z výslnia a lesku prominentného života klesla na úplné dno. Momentálne si odpykáva deväťročný trest odňatia slobody v Maďarsku. Pri Eve Varholíkovej Rezešovej stojí rodina, už teraz si plánuje budúcnosť, keď opustí chladné múry.

Dcéra košického milionára viedla pred rokmi nablýskaný život. Užívala si spoločnosť, večierky a luxus. Po osudovej nehode v auguste 2012 sa všetko zmenilo. Maďarský súd ju za smrť štyroch ľudí poslal do väzenia na deväť rokov. 

Eva Varholíková Rezešová so svojou matkou na súde v Budapešti
Zobraziť galériu (2)
Eva Varholíková Rezešová so svojou matkou na súde v Budapešti  (Zdroj: foto: archiv)

"Ani na chvíľu sa Eva nehrala na princezničku, ktorá sem nepatrí. S každým sa delila o prácu, má láskavé srdce a vie sa za seba aj za vás postaviť. Viackrát sa stalo, že ju napadli, no nevzdala sa, to sa každému páčilo," povedala pre blikk.hu bývalá spoluväzeňkyňa. Dodala, že tam boli aj takí, ktorí od nej pýtali peniaze výmenou za "ochranu", no neuspeli.


Prečítajte si aj:

Rodina sa jej úplne rozpadla: Rezešová prišla aj o druhú dcéru!


Opäť matkou

Rezešová môže požiadať o podmienečné prepustenie po odpykaní si dvoch tretín z uloženého trestu. Vo väzení by tak mala pobudnúť ešte rok a potom jej svitá nádej na prepustenie. Už teraz má v hlave plno plánov. Ako píše maďarský portál, chce uskutočniť svoje sny, ktorými sú získať svoje dcéry späť, starať sa o ne a znova zorganizovať a zariadiť si svoje materské povinnosti.     
 

 

Viac o téme: VäzenieMaďarskoEva Varholíková Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu