Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zábava žiakov v Bratislave sa zvrhla na bitku: Brutálny skok spolužiaka na chrbát rovesníkovi

Tínedžer skočil rovesníkovi na chrbát Zobraziť galériu (4)
Tínedžer skočil rovesníkovi na chrbát (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

IVANKA PRI DUNAJI - Na internete sa objavilo ďalšie šokujúce video. Je na ňom zachytené, ako po súboji dvoch mladíkov silnejší mimoriadne brutálne skočil na chrbát na zemi ležiacemu rovesníkovi. Incident sa odohral koncom letných prázdnin v Ivanke pri Dunaji.

Žiak základnej školy s celou silou skočil na chrbát inému chlapcovi a bil ho. Tínedžeri sa stretli v hale, ktorú odkúpila obec od firmy, aby sa mala kde mládež stretávať. Obec tam zriadila športovisko. Na prípad upozornila televízia Joj, ktorá kontaktovala starostu obce. Podľa neho sú obaja chlapci problémoví.

Na zázname vidieť, ako jeden z chlapcov vyskočil a kolenami skočil na žinenke ležiacemu chlapcovi na spodnú časť chrbta pri panve. Na základe záznamu sa dá predpokladať, že ku skoku útočníka vyprovokoval ďalší z prítomných chlapcov. Video nasnímalo jedno z dievčat.

Zábava žiakov v Bratislave
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Zábava žiakov v Bratislave
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

V hale miestni žiaci trávia voľný čas, trénujú na skejtbordoch. Môžu tam chodiť po škole v presne stanovenom čase. "Mrzí ma, že to vzniklo práve tu, cieľom tohto objektu je otvoriť zónu a pripraviť ju na to, aby sa aj takéto typy mládeže mali kde realizovať," povedal pre televíziu starosta Ivanky pri Dunaji Ivan Schreiner s tým, že za deti je tu vždy zodpovedný vedúci skupiny, ktorý by mal byť dospelý.


Prečítajte si aj:

Šikana Miriam z Krompách má dohru: Rovesníčku dobila Daniela (14), na ďalší osud čaká vo väzbe


Video už videla riaditeľka základnej školy, ktorú navštevujú obaja chlapci. O incidente plánuje informovať rodičov. Videozáznam už majú k dispozícii aj orgány činné v trestnom konaní.

Viac o téme: BitkaŠkoláciIvanka pri Dunaji
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu