Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodinná dráma vo Veľkých Levároch! Opitý policajt strieľal pred manželkou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tip čitateľa)

VEĽKÉ LEVÁRE - Dráma sa strhla v utorok v noci v dedine na západnom Slovensku. Policajt po hádke s manželkou vytiahol služobnú zbraň a vystrelil. Má čo vysvetľovať, poriadne si zavaril.

Incident sa strhol včera v noci v jednom z rodinných domov vo Veľkých Levároch. Alkoholom potužený muž sa pochytil so svojou manželkou, s ktorou vychováva dve deti. Situáciu nezvládol a vytiahol služobnú zbraň. Ako sme zistili, zbraňou síce na manželku nemieril a nechcel ju ohroziť na živote, no aj tak demonštratívne vystrelil. Tým si ale poriadne zavaril. Nakoľko je policajt, zbraň môže použiť len na služobné účely. V čase domácej potýčky a pod vplyvom alkoholu rozhodne v službe nebol. 


Prečítajte si aj:

Policajti zastavili kamionistu! Keď sa pozreli na auto bližšie, zažili šok, že zabránili tragédii


Susedia začuli výstrel, na miesto do niekoľkoých minút dorazili kolegovia na služobných vozidlách. Pri potýčke nebol nikto zranený. "Okolnosti včerajších udalostí už preveruje Inšpekcia Ministerstva vnútra vzhľadom na to, že ide o policajta. V tejto chvíli nie je možné poskytnúť žiadne informácie," potvrdila udalosť hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová. 

Policajt si zavaril

Polícia sa prípadom naďalej zaoberá. Inšpekcia bude teraz s najväčšou pravdepodobnosťu zisťovať, či sa policajt, ktorý je zaradený na Základnom útvare Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR, dopustil trestného činu alebo priestupku. V každom prípade ho nič príjemné nečaká. Po prešetrení prípadu prichádza do úvahy jeho disciplinárne potrestanie, alebo dokonca prepustenie zo služobného pomeru. 

Viac o téme: PolicajtVeľké Leváre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu