Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pátracia akcia skončila úspešne: 74-ročnú dôchodkyňu zo Šumiaca našli

Pátracia akcia sa skončila úspešne.
Pátracia akcia sa skončila úspešne. (Zdroj: polícia)

BREZNO – Úspešne skončilo pátranie po 74-ročnej Šumiačanke, ktorá v piatok (30.6.) ráno okolo 05.00 h odišla z breznianskej nemocnice, kde bola hospitalizovaná, na neznáme miesto. Dôchodkyňu našli na druhý deň dezorientovanú v objekte bývalých kasární v Brezne. Informovala o tom dnes banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

"Polícia v Brezne prijala v piatok oznámenie o nezvestnosti dôchodkyne zo Šumiaca. Pani Mária odišla z nemocnice iba v nočnej košeli a papučiach. So sebou nemala nič, ani mobilný telefón. Po prijatí oznámenia polícia začala pátraciu akciu. Zapojilo sa do nej približne 25 policajtov z Brezna a Podbrezovej. Trvala až do večera, ale nebola úspešná," priblížila Faltániová.

V sobotu (1.7.) pátranie pokračovalo, do akcie sa zapojilo asi 30 policajtov, záchranári z Gabčíkova a Záchranná kynologická skupina Košice, stredisko Banská Bystrica aj so služobnými psami. Podľa Faltániovej nezvestnú ženu našli okolo 8.30 h. Po poskytnutí prvej predlekárskej pomoci ju vozidlo Komplexnej záchrannej služby Gabčíkovo previezlo ihneď do nemocnice. Polícia všetkým ďakuje za pomoc.

Viac o téme: BreznoŠumiac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu