Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dominik (24) a Teodor (23) sa vlámali do pohostinstva: Muži si poriadne zavarili, skončili v cele

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

MOJMÍROVCE - Vďaka rýchlemu zásahu policajnej hliadky skončili dvaja muži z Mojmíroviec v okrese Nitra v policajnej cele. V sobotu 17. júna sa v nočných hodinách 24-ročný Dominik a 23-ročný Teodor vlámali do miestneho pohostinstva. "Ich nočné vyčíňanie sa začalo na ulici, kde najskôr poškodili reklamný plagát. Následne rozbili drevenú výplň na zadných vchodových dverách pohostinstva a vošli do miestnosti, kde poškodili kamery," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Operačný dôstojník vyslal na miesto policajnú hliadku, ktorá podozrivých priamo pri čine zadržala. Mužom sa nepodarilo z pohostinstva nič odniesť. Obaja boli v zmysle zákona obmedzení na osobnej slobode a boli s nimi vykonané všetky potrebné procesné úkony.

Dominik (24) a Teodor
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Majiteľovi vznikla poškodením škoda vo výške 300 eur. Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin krádeže v štádiu pokusu v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. V prípade preukázania viny súdom hrozí za tieto skutky trest odňatia slobody na dva roky.

Viac o téme: VlámaniePohostinstvoMojmírovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu