Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pátracia akcia skončila: Nezvestného muža (†53) našli mŕtveho na kraji lesa

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/GELNICA - Nezvestného 53-ročného muža našli v utorok popoludní počas pátracej akcie mŕtveho na kraji lesa v katastri obce Mníšek nad Hnilcom v Gelnickom okrese.

Včera (21.3.) o 17,00 h počas pátracej akcie bol nájdený nezvestný 53-ročný muž z Košíc bez známok života na kraji lesa v lokalite „Nad zväzarmom“ v katastri obce Mníšek nad Hnilcom v Gelnickom okrese.

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, je podozrenie, že muž spáchal samovraždu, presnú príčinu však určí až nariadená pitva. Polícia zatiaľ okolnosti vyšetruje ako prečin usmrtenia. 

Po Košičanovi pátrali už od pondelňajšieho dopoludnia policajti so služobnými psami, dobrovoľníci a les prehľadávali aj z vrtuľníka. Pátracej akcie sa zúčastnili policajti Obvodného oddelenia PZ Gelnica, ktorí pátrali na vytypovaných úsekoch, ktoré nezvestná osoba v minulosti mohla navštevovať a aj v súvislosti s poskytnutou lokalizáciou mobilného telefónu nezvestného muža.

V popoludňajších hodinách celú lesnú oblasť prehľadával vrtuľník MV SR s termovíziou bez kladného výsledku. Podľa lokalizácie išlo o rozsiahlu lesnú plochu zasahujúcu od obce Prakovce po Mníšek nad Hnilcom. Pátracia akcia skončila s negatívnym výsledkom. Pátranie bolo zverejnené aj v miestnom rozhlase.

Včera (21.3.) sa od ranných hodín pokračovalo v pátracích akciách v lesnom teréne, opätovne bola vyžiadaná lokalizácia, ktorá potvrdila rozmedzie pátrania. Do akcie sa zapojili aj miestni občania, pracovníci lesov, spoločne sa do pátrania zapojilo cca 25 ľudí (13 policajtov Okresného riaditeľstva PZ Spišská Nová Ves, psovod so služobným psom a 12 miestnych obyvateľov), prehľadávali sa odľahlejšie chaty, zruby, pátralo sa v štyroch úsekoch.

            

Viac o téme: LesTeloGelnicaNezvestný muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu