Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hádka dvoch Bratislavčaniek sa takmer skončila tragicky: Petra (22) bodla rivalku do brucha

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave IV vyšetrujú incident medzi dvoma ženami, ktorý vyvrcholil ťažkým zranením jednej z nich. Vyšetrovatelia PZ v tejto súvislosti vzniesli obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu voči 22-ročnej Petre P. z Bratislavy. Informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Hliadky Policajného zboru boli 14. februára po 23.30 h vyslané na ulicu Strmé sady, kde sa mal podľa oznámenia odohrať konflikt dvoch žien. "Privolaná hliadka zistila, že v súčasnosti už obvinená Petra P. po hádke na chodbe domu bodla kuchynským nožom 20-ročnú ženu do oblasti boku. Poškodená žena utrpela ťažšie zranenie – bodnú ranu v oblasti brušnej dutiny," uviedol Szeiff. Privolaní záchranári previezli zranenú ženu do nemocnice.

Policajti obvinenú obmedzili na osobnej slobode. Vyšetrovateľ následne spracoval návrh k podnetu na väzobné stíhanie. Za uvedené konanie jej v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.

Viac o téme: HádkaBodnutieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu