Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena z Bytče (52) prešla autom od kulturáku iba pár metrov: FOTO Vpálila do stĺpa s 2,8 promile

Vodička pod vplyvom alkoholu narazila do stĺpa.
Vodička pod vplyvom alkoholu narazila do stĺpa. (Zdroj: TASR/PZ)

PLEVNÍK-DRIEŇOVÉ - Z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky obvinili považskobystrickí dopravní policajti 52-ročnú vodičku z okresu Bytča.

Žena ešte v sobotu 19. novembra asi o 23.15 h v Plevníku-Drieňovom (okres Považská Bystrica) narazila so svojím autom Citroën C4 do stĺpu miestneho rozhlasu, informoval dnes trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

"Obvinená vodička jazdila v smere od miestneho kultúrneho domu, keď v dôsledku toho, že sa plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke, vyšla s vozidlom v križovatke mimo cestu, kde narazila do stĺpu miestneho rozhlasu," opísal Kudlička. Vodičku polícia podľa jeho ďalších slov podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom, pričom nafúkala 1,35 mg/l, čo je v prepočte 2,81 promile alkoholu.

Žena z Bytče (52)
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: TASR/PZ)

"Pri dopravnej nehode k zraneniam osôb nedošlo. Škodu na osobnom aute odhadli na 500 eur. Nezodpovednej vodičke hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok," dodal trenčiansky krajský policajný hovorca.

Viac o téme: VodičkaPlevník-Dreňové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu