Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

PRÁVE TERAZ Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode: Skončila sa tragicky, za všetko môže alkohol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

Bratislava - Malackí hasiči zasahujú v tejto chvíli pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla medzi obcami Plavecké Podhradie a Plavecký Mikuláš.

Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Podľa jeho informácií na mieste zasahujú traja hasiči a jeden kus hasičskej techniky.

Tragicky sa skončila dnešná dopravná nehoda v čase o 13.30 hod  na ceste II/501 medzi obcami Plavecké Podhradie a Plavecký Mikuláš v smere na Plavecký Mikuláš. Podľa doteraz vykonaného šetrenia na mieste nehody, 43-ročný vodič motorového vozidla zn. Ford Escort ( EČV- MA)  z Ukrajiny, ktorý bol pod vplyvom alkoholu, v ľavotočivej zákrute nezvládol riadenie, zišiel mimo vozovku, kde sa s vozidlom prevrátil.

Vo vozidle sedela ako spolujazdkyňa 44-ročná žena z okresu Malacky, ktorá na mieste utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Vodič bol prevezený na vyšetrenie do nemocnice v Malackách, vonkajšie zranenia neutrpel. Pri dychovej skúške nafúkal 0,86 mg/l alkoholu v dychu, opakovane 0,84 mg/l alkoholu v dychu.  Výška škody na vozidle bude vyčíslená dodatočne. Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. 

Viac o téme: Plavecké PodhradiePlavecký Mikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu