Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Tragickej nehody v okrese Sabinov: Zahynul len 19-ročný mladík

 Tragédia v Rožkovanoch Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Rožkovanoch (Zdroj: Foto: polícia)

ROŽKOVANY – Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia po dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo v stredu (31. 8.) približne o 21.30 h pri obci Rožkovany v Sabinovskom okrese. Informoval o tom prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa jeho slov 19-ročný vodič Martin F. viedol osobné motorové vozidlo zn. Honda Civic v smere na Lipany. Pri predchádzaní vozidla zn. Škoda Fabia, ktoré viedol 21-ročný Peter J., a pri následnom zaradení sa do pravého jazdného pruhu narazil do tohto vozidla, dôsledkom čoho zišla Škoda Fabia z cesty a vrazila do stromu. Následne sa odrazila späť na komunikáciu, kde zostala stáť. Auto Honda Civic po kontakte s vozidlom Škoda Fabia zišlo z cesty vpravo, kde narazilo do iného stromu a následne na trávnatý porast.

FOTO Tragickej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Dôsledkom zrážky utrpel vodič Martin F. zranenia, ktorým dnes v čase o 02.42 h podľahol vo fakultnej prešovskej nemocnici. Tri spolujazdkyne vo vozidle Honda utrpeli ťažké poranenia. Doposiaľ sú udržiavané v umelom spánku na ARO vo fakultnej nemocnici v Prešove. Rozsah ich poranení je podľa slov Džobanika zatiaľ neznámy. Vo vozidle Škoda Fabia sedel okrem vodiča aj spolujazdec, pričom obaja neutrpeli žiadne zranenia.

FOTO Tragickej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Celková hmotná škoda na vozidlách bola vyčíslená na sumu 5000 eur. Dychová skúška u vodiča Fabie bola negatívna, u nebohého vodiča bol nariadený odber krvi, zároveň bude vykonaná pitva. V dôsledku dopravnej nehody bola cesta uzatvorená v obidvoch smeroch, premávka bola úplne obnovená dnes po polnoci.

Viac o téme: NehodaSabinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu