Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Timoteja (2†) prešiel traktorom vlastný otec: Susedia v šoku, smúti celá obec na Záhorí!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

ROHOV - Iba pár dní po tom, ako malý chlapček oslávil svoje druhé narodeniny, rodičia museli prijať najťažšiu ranu od života. Tragická nehoda, ktorá pripravila ich vytúžené dieťatko o život je o to horšia, že ju zapríčinil jeden z rodičov. Najmladšie dieťa z pomedzi 4 súrodencov preto odišlo do nebíčka skôr, akoby kto predpokladal.

Chlapec tak ako aj iné deti v obci sú na veľké poľnohospodárske stroje zvyknuté. Počas jednej z jázd na traktore, sedel malý chlapček vedľa svojho otca v kabíne. Podľa Tv Markíza, jazda trvala iba pár minút. Timotej vypadol a veľké zadné koleso prešlo po celom jeho telíčku. 
 
Rodina okamžite volala záchranku. Po rýchlom príchode leteckých aj pozemných jednotiek záchranárov bol chlapec oživovaný niekoľko desiatok minút, bohužiaľ bezúspešne. Dieťatko podľahlo ťažkým mnohopočetným zraneniam.
 
Susedia ktorý sa k tragickej udalosti pre televíziu vyjadrili, mali slzy na krajíčku. Jeden z nich zo zármutkom iba poznamenal: "Zasiahlo to celú obec. Nevinné dieťatko," povedal pre Markízu. Ďalší s veľkým zármutkom skonštatoval, že prežíva veľkú bolesť. "Je to bolestivé. Keď som sa to dozvedel, roztriasol som sa od bolesti. Okamžite sa mi nahrnuli slzy do očí. Je to veľký trest, ktorý si so sebou ponesie do konca života."
 
Celá obec prežívala tento bolestivý okamih spolu s rodinou. Všetci dúfali, že sa podarí zázrak a chlapec zabojuje. "Prežívali sme to s nimi a dúfali sme, že všetko dobre dopadne," so smútkom v hlase konštatuje ďalšia suseda. 
 
Ako uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, tragická udalosť sa stala v piatok 5. augusta okolo 18:00. Polícia vyšetruje okolnosti prípadu a to, ako ku smrti malého chlapca prišlo. Začala viesť trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. 
Viac o téme: TragédiaSmrťChlapčekTraktor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu