Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodič zachytil bezočivú jazdu taxikára: Rútil sa obchvatom, vytláčal a ukazoval nechutné gestá

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Existuje mnoho prípadov, kedy pri jazde autom natrafí slušný šofér na toho menej slušného, priam arogantného. Takýto nepríjemný zážitok si odniesol vodič z bratislavských večerných ciest.

Doslova bezočivú jazdu zažil mladý muž na večernom bratislavskom obchvate. Stretnutie s drzým taxikárom, ktorý svojou jazdnou neohrozoval iba sám seba, nemá hraníc. Mladý vodič vraj predbiehal iné auto a v tom sa na neho zavesil taxík jednej z bratislavských spoločností. Pre TVnoviny.sk opísal celú situáciu: "Taxík ma začal vyblikovať, vytláčať a lepil sa mi na nárazník."
 
Vodič zachytil bezočivú jazdu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)
Po tom ako sa dostalo auto na jednu úroveň s taxíkom dialo sa podľa slov mladíka toto: "Dotyčný taxikár sa natoľko ponáhľal, že mal čas ísť so mnou paralelne a ukazovať mi hanlivé gestá. Následne ma začal vytláčať, nakoľko som spomalil, tak ma predbehol. Začal ma vybrzďovať. Nevedel som, čo mám robiť, tak som radšej spomalil. Chcel som sa stiahnuť aby neprišlo k vážnejšej kolízií." 
 
Touto jazdou taxikár ohrozil životy viacerých ľudí. Jedným bol aj mladý muž, ktorý sa stal priamym účastníkom nepríjemného incidentu a arogantného správania taxikára. Ďalší dvaja sedeli v taxíku. A posádka obiehaného auta Ford Fiesta, ktoré sa nevedomky dostalo do nebezpečenstva, kde bola žena s dieťaťom. 
 
Odborník na dopravu Marián Ürge sa pre televíziu k vodičovi taxíku vyjadril veľmi jasne: "Takého vodiča treba poslať na psychotesty." Taxislužba, ktorej taxikár tento incident zapríčinil, sa vyjadrila, že doposiaľ nemá žiadne informácie týkajúce sa tejto opovážlivej jazdy. Polícia je o tomto prípade informovaná a prípad rieši. 
Viac o téme: TaxikárObchvatBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu