Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovská tragédia pri Michalovciach: FOTO Dve osoby uhoreli v aute, jedna sa ťažko zranila

V Michalovskom okrese došlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišli o život dve osoby a jedna osoba sa zranila ťažko Zobraziť galériu (2)
V Michalovskom okrese došlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišli o život dve osoby a jedna osoba sa zranila ťažko (Zdroj: PZ)

PETROVCE NAD LABORCOM – Včera okolo ôsmej večer došlo z doposiaľ nezistených príčin k tragickej dopravnej nehode v obci Petrovce nad Laborcom v Michalovskom okrese, pri ktorej dve osoby zraneniam podľahli a jedna osoba sa ťažko zranila.

Podľa doterajších zistení vodič viedol vozidlo zn. Ford Focus v smere z Michaloviec na Humenné, pričom pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, prešiel do protismeru a následne na trávnatý porast. Tam narazil do prípojky plynového merača, následne do stĺpa elektrického vedenia a oplotenia rodinného domu. Vozidlo po náraze zastalo a na mieste zhorelo.

V Michalovskom okrese došlo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PZ)

V tom čase sa vo vozidle nachádzali dve osoby, ktoré tam uhoreli. Z tohto dôvodu nebolo možné doposiaľ identifikovať ich totožnosť. Vo vozidle sa nachádzala aj ďalšia osoba, 22-ročný muž z Humenného, ktorý pravdepodobne pri náraze z vozidla vypadol. Ten podľa predbežnej lekárskej správy pri nehode utrpel ťažké zranenia. So zraneniami bol prevezený do nemocnice. Pri dopravnej nehode bola celková škoda predbežne vyčíslená na 6.500 eur.

V tejto súvislosti polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina tragickej nehody, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy. V súčasnosti polícia zisťuje, kto v čase nehody viedol vozidlo a tiež totožnosť dvoch osôb, ktoré na mieste nehody zraneniam podľahli. 

Viac o téme: Dopravná nehodaMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu