Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná žena nezastavila na stopke a spôsobila nehodu troch áut: Okamžitý boj o život dieťatka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: foto: tv markíza)

SLOVENSKÉ KĽAČANY - Hrôzostrašná dopravná nehoda sa odohrala včera pri obci Slovenské Kľačany. K zrážke prišlo po tom, ako mladá žena nedala prednosť autu idúcemu po hlavnej ceste. Na mieste nehody zasahoval aj vrtuľník. Vydesí najmä fakt, že vodičku, ktorá bola tehotná, museli previezť do nemocnice.

Ako informovala pre televíziu Markíza banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, zrážku spôsobila mladá šoférka z Poľska, ktorá nedodržala pravidlá cestnej premávky. "V križovatke nerešpektovala dopravné značenie a nedala prednosť vozidlu, ktoré išlo po hlavnej ceste." 
 
Pri nehode došlo k zrážke dvoch áut, pričom jedno z nich odhodilo do tretieho, v ktorom sedeli dvaja starší ľudia. Náraz bol taký silný, že jednému autu po tom ako bolo odhodené nabok vyletel motor do stredu križovatky.
Tehotná žena nezastavila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)
V troch autách sa nachádzalo spolu 7 osôb. V jednom z áut sedelo dieťa a tehotná žena. Pri zrážke došlo k viacerým zraneniam. "Boli to niektoré ťažšie zranenia, niektoré ľahšie," vyjadril sa veliteľ zásahu HAZZ Veľký Krtíš, Ján Benko. A práve najväčšie problémy nastali s tehotnou ženou.
 
Tehotná žena nezastavila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv markíza)
Dráma teda pokračovala ďalej. Zdravotníci pri ošetrení tehotnej ženy nepočuli odozvy plodu, a preto musela byť prevezená vrtuľníkom do nemocnice v Banskej Bystrici. Jej stav sme zisťovali aj v nemocnici, zatiaľ nám neodpovedali.
Viac o téme: NehodaDopravaKrižovatka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu