Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krádež elektroniky v predajni: Ak by ste dotyčných spoznali, volajte 158

Zábery z bezpečnostnej kamery Zobraziť galériu (3)
Zábery z bezpečnostnej kamery (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Polícia pátra po troch mužoch, ktorí v predajni na Tuhovskej ulici v Bratislave ukradli elektroniku za asi 900 eur. Verejnosť žiada o pomoc pri ich identifikácii. K dispozícii má fotografie z bezpečnostnej kamery. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ku krádeži došlo 24. apríla v čase medzi 15.45 až 16.25 h. Jeden z mužov je podľa záznamu z kamery strednej postavy vo veku od 25 do 35 rokov, vysoký je asi 180 centimetrov s nakrátko ostrihanými vlasmi tmavej farby. Oblečenú mal čiernu bundu, tmavomodré rifle, bledohnedé tenisky a na hlave mal slnečné okuliare čiernej farby.

Krádež elektroniky v predajni:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ)
Krádež elektroniky v predajni:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ)

Druhý muž je strednej postavy vo veku od 25 až 35 rokov, vysoký je asi 180 centimetrov, mal nakrátko ostrihané vlasy tmavej farby. Oblečenú mal bundu s kapucňou šedej farby so zelenými pásmi a tepláky šedej farby, modré tenisky, na hlave mal maskáčovú šiltovku a  cez rameno mal prevesenú tašku.

Tretí muž je tiež strednej postavy vo veku od 25 až 35 rokov, vysoký asi 180 centimetrov. Má nakrátko ostrihané vlasy tmavej farby a čiastočne zarastenú bradu. Oblečenú mal bielu bundu, čierne tričko, tmavomodré rifle a tmavé tenisky. "V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na priložených fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158 alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.

Viac o téme: ElektronikaKrádežBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu