Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zákruta smrti opäť kosila: Cyklistka (61†) zomrela pri hororovej zrážke

Cyklistke už nebolo možné pomôcť. Zobraziť galériu (5)
Cyklistke už nebolo možné pomôcť. (Zdroj: TV JOJ)

PREŠOV - Zrážka s autom je nočnou morou všetkých cyklistov. Cez víkend sa stala osudnou aj pre 61-ročnú ženu, ktorá po smrteľnej kolízii s vozidlom zomrela napriek tomu, že mala na hlave ochrannú prilbu.

Podľa očitého svedka sa zo zákruty v protismere vo veľkej rýchlosti vyrútilo auto, ktoré sa zrazilo s cyklistkou. Za volantom sedel len 18-ročný vodič. Ten zrážku neubrzdil a jeho auto skončilo prevrátené mimo cesty. Skotúľalo sa až do potoka. Podľa manžela nebohej ženy auto letelo asi sto metrov ďaleko od vozovky, uviedla v reportáži TV JOJ.

Prekliaty víkend: Policajti vyšetrujú dve tragické zrážky vlaku s človekom

Cyklistka nedeľnú tragickú zrážku nemala šancu prežiť, bola na mieste mŕtva. „Utrpela drvivé poranenia celého tela,“ spresnil hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. Podľa slov manžela mohol stihnúť  rovnaký osud oboch – pre jazdou ho totiž volala, aby sa šiel bicyklovať spolu s ňou. Mladý šofér vyviazol bez vážnych zranení a bol prevezený do nemocnice.

Zákruta smrti opäť kosila:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Zákruta smrti opäť kosila:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Manželia sa tešili na pokojný dôchodok, ktorého sa cyklistka už nedožila. Zomrela na pamätnom a nebezpečnom mieste medzi obcami Nižná Šebastová a Vyšná Šebastová približne o 14.00 hod. – na druhej strane cesty sa už nachádzal jeden kríž, teraz k nemu pribudne ďalší. „Poverený príslušník okresného dopravného inšpektorátu v Prešove začal v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informovala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová. 

Zákruta smrti opäť kosila:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Mladý šofér vyviazol bez vážnych zranení.
Zobraziť galériu (5)
Mladý šofér vyviazol bez vážnych zranení.  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: ZrážkaCyklistkaPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu