Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

S kšeftovaním s drogami sa roztrhlo vrece: V týchto mestách mali policajti najviac práce

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/NITRA - V rukách polície skončila 25-ročná drogová dílerka z Nitry. Minimálne od vlaňajšieho marca kšeftovala s pervitínom.

Policajti pri prehliadkach našli množstvo, z ktorého by sa dalo pripraviť minimálne 14 dávok. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, Máriu obvinili z drogového zločinu, skončila v cele a vyšetrovateľ spracoval aj návrh na jej väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny môže za mrežami stráviť 10 až 15 rokov.,

Policajti neobišli ani Košický kraj

Obvineniam z drogovej trestnej činnosti čelí 28-ročný Košičan. Pri tohtotýždňovej kontrole na Trolejbusovej ulici v Košiciach mu policajti našli zatavenú striekačku s metamfetamínom. Zo zaisteného množstva by sa dalo pripraviť až 56 dávok. Marekovi v prípade dokázania viny hrozí tri až desať rokov.

Akciu zameranú na drogy mali vo štvrtok policajti v obciach Kucany a Vojany v Michalovskom okrese. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vykonali päť domových prehliadok, prehľadali štyri autá a zaistili stopy súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Štyri osoby skončili v policajnej cele. O ďalšom postupe rozhodne vyšetrovateľ po predbežných výsledkoch z expertízy a na základe ďalších zabezpečených dôkazov.

Viac o téme: DrogyPervitínNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu