Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandalózne VIDEO spred zvolenského baru: Dievčina v kufri, policajti sa prizerali, poznajú trest

Dievčinu natlačili do kufra, policajti sa len prizerali
Dievčinu natlačili do kufra, policajti sa len prizerali (Zdroj: YouTube)

ZVOLEN - Začiatkom júna sme vás informovali o bizarnom prípade, keď mladíci pred zvolenským podnikom nakladali nasilu dievčinu do kufra. Mestskí policajti stáli opodiaľ, zúfalej nepomohli a násilnostiam sa nečinne prizerali. Kompetentní na seba nenechali dlho čakať, do prípadu zasiahli a rozhodli.

Nečinných policajtov usvedčilo video. Incident sa stal v jednu júnovú sobotu skoro ráno pred zvolenským podnikom. Počas svojej služby dohliadali mestskí policajti na poriadok. Pristavili sa pri skupinke mladých ľudí, ktorí postávali na ulici pred barom. Partia mladíkov nakladala mladé dievča proti jej vôli do kufra taxíka. Neprotestoval ani taxikár, keď dievčinu naložili, odišla celá posádka preč.

Policajtov na podivnú situáciu upozornil muž z druhej partie. Muži zákona síce k taxíku podišli, no vzápätí sa otočili a pokojne odkráčali. Situáciu žiadnym spôsobom neriešili.

Koncom októbra padlo definitívne rozhodnutie o postihu jedného z policajtov. "Na základe všetkých dostupných informácií došlo k rozhodnutiu o udelení sankcie v podobe písomného upozornenia. Okrem iného to znamená, že policajt je po dobu 6 mesiacov v podmienečnej lehote, ak sa dopustí čo i len menej závažného porušenia pracovnej disciplíny, môže byť prepustený. Po dobu 6 mesiacov je rovnako zbavený akýchkoľvek možných odmien," informoval hovorca mesta Zvolen Martin Svatuška. Ako ďalej doplnil, druhý policajt odišiel zo zamestnania na vlastnú žiadosť.

Pozrite si video, ktoré situáciu zachytáva

Policajti vo Zvolene

 

Viac o téme: TaxíkKuforMestskí policajtiZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu