Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prípad škandalózneho VIDEA policajtov sa poriadne zamotáva: Dievča z kufra prehovorilo o únose!

(Zdroj: YouTube)

ZVOLEN - Bizarný incident vo Zvolene má ešte bizarnejšie pokračovanie. Dievča, ktoré nasilu nakladali chlapci po žúrke do kufra taxíka, má úplne inú verziu ako sám taxikár. Podľa taxikára si všetci dotyční aj spolu s dievčaťom presadli na sedačky a nič extra sa nestalo. Dievča však toto nechápe, podľa nej bola stále v kufri a vôbec netušila ani, kadiaľ ju vezú. Vyložili ju až pred domom a s modrinami!

Incident sa stal v sobotu skoro ráno pred jedným zo zvolenských podnikov. Mestskí policajti počas svojej služby dohliadali na poriadok, pristavili sa pri skupinke mladých ľudí, postávajúcich na ulici pred barom. Tí bez okolkov nakladali nasilu mladé dievča do kufra taxíka. Vodič neprotestoval, potom, čo ju naložili, odišla celá posádka na čele s taxikárom preč.

Policajtov na situáciu upozornil muž z druhej partie. Očividne sa na incidente zabávali. Muži zákona podišli k autu, no vzápätí sa otočili a pokojne odkráčali. Situáciu neriešili žiadnym spôsobom. Dievčine nepomohol ani taxikár, nakoniec skončila v kufri auta. Vodič naštartoval a s posádkou pred očami policajtov odišiel. Tí nezasiahli, aj keď vedeli, že taxikár má v kufri človeka.

Pozrite si VIDEO

Policajti vo Zvolene

Dievča sa hnevá na policajtov

Dievča partiu poznala, ale nebolo jej všetko jedno a policajti mali podľa nej zasahovať. "Jasné, že som nešla dobrovoľne do taxíka, to je samozrejmé. V takomto prípade si myslím, že bolo treba zasahovať, keď videli, že ma tam nasilu napchali," povedala pre Televíziu Joj dievčina, ktorá chcela zostať v anonymite.

Taxikár: Všetko bolo v poriadku

Taxikár má ale úplne inú verziu. Ten pre televíziu povedal, že si dievča preliezlo na sedačky. V aute boli podľa neho štyria a všetci sedeli pekne na sedačkách. A odvoláva sa na kamerový záznam, ktorý podľa neho zachytáva ako sa auto pomaličky rozbieha, keďže sa presúvali na sedačky.

Mesto Zvolen sa už incidentom zaoberá

Prípadom sa už zaoberajú nadriadení mestských policajtov, ako aj samotný zvolenský magistrát vrátane mestskej poslaneckej komisie. "To, prečo hliadka mestskej polície v inkriminovanom momente nezasiahla, je momentálne predmetom prešetrovania. Vedenie mesta však považuje nečinnosť policajtov za neprípustnú. Primátorka mesta si už od náčelníka mestskej polície vyžiadala doplňujúce informácie a vysvetlenie celej situácie. Po preštudovaní všetkých podkladov následne prijme konkrétne opatrenia," informoval hovorca mesta Zvolen Martin Svatuška. Policajtov teda postih neminie. V akej forme, zatiaľ nie je známe.

Viac o téme: TaxiDievčaPolícia Zvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu