Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krvavý víkend v Košiciach: Žena po hádke dobodala svojho druha, bolo pri tom aj dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Žena po hádke dobodala svojho druha, v byte v tom čase bolo aj malé dieťa. Incident sa stal cez víkend v jednom z bytov na Viedenskej ulici v Košiciach.

Privolaní policajti našli 39-ročného muža v kaluži krvi. Na tele mal viacero bodných a rezných rán a silno krvácal. Ako uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó, policajti sa snažili zastaviť krvácanie z rán na bruchu, ramene, zápästí a veľkých sečných rán na nohách a až do príchodu rýchlej zdravotnej služby s ním neustále komunikovali, aby neupadol do bezvedomia. V byte zadržali aj podozrivú 34-ročnú družku Martu.

Tá sa po celý čas správala nepríčetne, bola agresívna, vykrikovala rôzne nadávky s prianím aby jej druh zomrel. Ženu nedokázali upokojiť, nakoniec ju museli spútať a z miesta odviezť. V byte bolo aj desaťmesačné dieťa, o ktoré sa až do príchodu sociálnej pracovníčky starala policajtka. Zranený muž sa podľa predbežných informácií bude liečiť tri týždne, Košičanku obvinili z ublíženia na zdraví a hrozí jej trest na jeden až tri roky.

Viac o téme: Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu