Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálny záver policajnej razie v Bratislave: Kukláči vtrhli do bytu a našli mŕtvolu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Protidrogová policajná razia namierená proti 35-ročnému Bratislavčanovi sa v stredu (19.8.) večer skončila jeho smrťou. Po vniknutí do bytu v Rači na ulici na Pasekách našlo komando podozrivého muža s prestrelenou hlavou.

Akcia sa uskutočnila na základe získanej operatívnej informácie, že osoba podozrivá z drogovej trestnej činnosti je v byte, informovala dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Pri akcii zasahovali policajti z okresného policajného riaditeľstva v Senci v súčinnosti s bratislavským pohotovostným policajným útvarom a príslušníkmi Národnej kriminálnej agentúry.

Po vstupe do bytu približne o 19.00 h zistili, že jedna z miestností je zamknutá. Po prekonaní dverí našli na zemi muža so strelným poranením hlavy a v jeho blízkosti krátku guľovú zbraň.

"Zranenému 35-ročnému Bratislavčanovi poskytli pomoc a privolali  záchranárov. Aj napriek vynaloženému úsiliu sa postreleného muža policajtom už oživiť nepodarilo. Muž zraneniu podľahol," opísala Kurucová.

Polícia domovú prehliadku prerušila a vykonaním neodkladných úkonov začala vyšetrovanie vo veci trestného činu usmrtenia a nedovoleného ozbrojovania. Neskôr zaistila aj dôkazy súvisiace s drogovou a majetkovou trestnou činnosťou. Bližšie informácie podľa Kurucovej v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

Viac o téme: DrogyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu