Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vražda v Polomke: Mŕtva žena (†50) ležala pred domom, dobodali ju

Ilustračné foto
Ilustračné foto

POLOMKA – V obci Polomka, okres Brezno, našli dnes na chodníku pred rodinným domom na Záhradnej ulici mŕtvu 50-ročnú obyvateľku tejto dediny. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici už začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy.

Ako dnes informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, za doposiaľ nezistených okolností ju páchateľ úmyselne usmrtil v presne nezistenom čase v stredu (19.8.) od 21.30 h do dnešného rána 5.15 h.

"Bodnorezným nástrojom jej spôsobil poranenie v oblasti krku, hrudníka a chrbta. Zraneniam na mieste podľahla. Polícia prípad zadokumentovala a tím vyšetrovateľov a kriminalistov začal intenzívne pracovať na objasnení prípadu. Po vykonaní všetkých procesných úkonov vytypovali podozrivú osobu a začali po nej pátrať. V popoludňajších hodinách podozrivého, ktorým je 43-ročný muž z okresu Brezno, polícia v Banskej Bystrici zadržala," uviedla Faltániová.

Polícia v súčasnosti s podozrivým vykonáva procesné úkony. Ďalšie informácie o skutku a páchateľovi poskytne hneď, ako to bude možné.

Viac o téme: Polomka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu